Путін відзначився цинічною заявою / скріншот

Президент Росії Володимир Путін 12 червня заявляв, що удари по житлових районах "безглузді". А вже вночі його військові атакували п'ятиповерховий житловий будинок у Кривому Розі Дніпропетровської області.

Свої слова диктатор озвучив при спілкуванні з лауреатами держпремій у день Росії. В руках він тримає келих вина і розмірковує про те, чому ЗСУ нібито б'ють по житлових кварталах:

"Навіщо противник б'є по житлових кварталах, я ніяк не можу зрозуміти. Заради чого, навіщо, в чому сенс? І по явно гуманітарних об'єктах - це дивно просто. Адже сенсу немає ніякого. Який сенс у цьому? Військового сенсу немає ніякого, нульовий".

Зазначимо, що ЗСУ, на відміну від російських окупантів, атакують військові об'єкти, місця дислокації солдатів РФ на українській землі, їхні бази. Армія Путіна часто воює проти мирного населення України, б'ючи по житловій інфраструктурі.

Але не минуло й доби, як Росія завдала цинічного удару по житловому п'ятиповерховому будинку в Кривому Розі. Жертвами атаки стали вже 11 людей, десятки постраждали.

Росія завдала удару по Кривому Розі 13.06.2023

У ніч на 13 червня 2023 року Росія здійснила ракетну атаку по території України, була оголошена масштабна повітряна тривога. Путінські військові влучили у 5-поверхівку у Кривому Розі. У місті в Дніпропетровській області вже завершили пошуково-рятувальну операцію - 11 людей загинули.

Середу, 14 червня, у Кривому Розі оголосили днем жалоби. Десятки людей перебувають у лікарнях, деякі з них - у важкому стані.

Також ЗМІ повідомляють, що в результаті російської атаки по Кривому Розі загинуло молоде подружжя, їм було всього по 22 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: