Росія хоче задіяти у війні застарілі танки / скріншот

У мережі з'явилося відео, як російська раритетна техніка колоною рухається кудись. Також Росія знімає зі зберігання давні застарілі Т-54 та Т-55.

Військовий експерт Петро Черников в ефірі телемарафону пояснив, що поява у росіян цієї давньої військової техніки свідчить про її майбутнє перекидання на війну проти України.

"Це - ще один аргумент до того, що стратегічний та якісний потенціал російського війська рухається до нуля. Нічого добротного вони не можуть протиставити нам. Разом з тим, філософія використання саме такої зброї має певний негатив, вона свідчить про те, що Путін вирішив йти до кінця", - каже експерт. 

Черник наголосив, що у РФ закінчується якісна техніка, йдеться про танки Т-72, Т-80, Т-90. Вони стають колосально дефіцитним матеріалом. Тож саме тому Кремль вдається до піхотної тактики, тобто кидає в бій військових без підтримки техніки. Та, на жаль, каже військовий експерт, у Росії ще є людський потенціал.

Росія знімає зі зберігання давні танки Т-54/Т-55

22 березня аналітики Conflict Intelligence Team (CIT) повідомили, що Росія знімає зі зберігання старі радянські танки Т-54/55

Згодом з'явилися супутникові знімки, які свідчать про те, що розконсервовані давні танки росіяни стягують з Далекого Сходу. Також у мережу "злили" відео, як ці антикварні танки переганяють залізницею. 

Військовий експерт Олександр Мусієнко вважає зняття з консервації танків Т-54/55 сигналом того, що російські запаси у техніці вичерпуються. Тобто вони не такі бездонні, як заявляла російська пропаганда.

Вас також можуть зацікавити новини: