Володимира Путіна можуть отруїти, спрогнозував Олексій Арестович / скріншот відео

Швидше за все, президента Російської Федерації Володимира Путіна отруять.

Люди, наближені до глави РФ, не виступають проти нього, оскільки розуміють, що мають власність і владу тільки під час його "правління", тому і немає виступів, розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту і засновнику видання "Гордон" - Дмитру Гордону.

За його словами, ситуація в оточенні Путіна може кардинально змінитися після того, як близькі до російського президента люди зрозуміють, що народ своєму лідеру "поставив незалік масово".

Відео дня

Арестович вважає, що з Путіним не розмовлятимуть, оскільки він втратив здатність нормально сприймати аргументацію.

"...Я думаю, що розмови з ним не буде. Його отруять, швидше за все. Розмовляти про що? Щур, загнана в кут...", - додав співрозмовник.

Доля Путіна - прогнози, які варто знати

За словами публіциста і політолога Андрія Піонтковського, після того, як росіяни відступили з правобережної частини Херсонської області, і в Херсон увійшли українські війська, в бункері Володимира Путіна не залишилося людини, яка б вірила в можливість перемоги РФ у війні з нашою країною.

Колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов спрогнозував, що російського президента вб'ють свої. Екс-депутат вважає, що "вирок" Путіну виконає глава Чечні Рамзан Кадиров.

Ще влітку Олексій Арестович говорив, що кінець Путіна буде страшним.

Вас також можуть зацікавити новини: