ЗСУ отримали ракети Storm Shadow / скріншот

Жодне посилення та насичення додатковими засобами ППО не допоможе росіянам утримати Крим. Півострів мілітаризували бездумно, і під цією вагою він "тоне".

Впевненість у цьому висловив військово-політичний експерт Олександр Коваленко, коментуючи передачу Збройним силам України далекобійних ракет Storm Shadow.

"Уявімо собі, що у справу вступає Storm Shadow. Сезон бавовни в тимчасово окупованому Криму is coming! Так, є ще один момент, а саме, відповідність російської ППО заявленим ТТХ, яким, як відомо вона не відповідає", - зазначив експерт.

За словами Коваленка, за минулі місяці завдяки "якимось об'єктам", що залітали в Крим, вдавалося не тільки підривати склади БК і бази ПММ, а й регулярно викривати російську ППО, формувати карти розміщення та переміщення систем.

Нагадаємо, 11 травня у Великобританії офіційно підтвердили, що Україні передали далекобійні ракети Storm Shadows.

Коментуючи передачу Україні Storm Shadow, косударственний секретар США Ентоні Блінкен, завив, що для допомоги Україні "різні країни будуть робити різні речі в залежності від своїх можливостей, в залежності від своїх технологій, в залежності від того, що має найбільший сенс".