Путін готує другу українську війну / фото ua.depositphotos.com

Кремлівський диктатор Володимир Путін готує другу українську війну на 2027 рік.

Таку заяву зробив екс-радник Офісу президента України Олексій Арестович, зазначивши, що РФ із задоволенням програє нинішню війну в Україні:

"У них дискусія, як саме вони її програють, утримавши частину території або зваливши. В принципі, їх влаштовує навіть другий варіант... Росіяни готові закінчити війну. Вони готові до цього. Ніякої тривалої війни не буде. Їм потрібен буде ривок, мирна пауза для зняття санкцій і переозброєння".

За словами Арестовича, вони починають будувати військову машину, яка повинна бути здатна вирішувати такі завдання політичного керівництва:

"Їхня надія побудувати її десь до 26 року. Я в це не вірю. 27-28 - цілком. Четвертий рік нового терміну Путіна, можна починати другу українську. Вони це декларували... Чи вийде - велике питання. Але те, що готуватися до цього треба, це неминуче".

Війна в Україні - актуальні новини

Як писав УНІАН, 21 квітня, президент України Володимир Зеленський за результатами чергового засідання Ставки верховного Головнокомандувача заявив, що українські військові знають про всі плани ворога у найближчий період.

Також 21 квітня стало відомо, що американські танки Abrams прибудуть до Німеччини у найближчі кілька тижнів, вже в травні почнуться навчання українських військовослужбовців.