Ілюстрація REUTERS

Два дачних будинки біля населеного пункту Кам’янка (Ясинуватський район Донецької області) зазнали руйнівних наслідків артилерійського обстрілу, який вчора здійснили бойовики на Донбасі.

Читайте такожДоба на Донбасі: один український боєць дістав поранення від ворожого обстрілуПро це повідомляє у Facebook прес-центр Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують вести вогонь по цивільній інфраструктурі населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Вчора російські окупанти з артилерійських систем калібру 122 мм обстріляли дачні будівлі в селищі Кам’янка. Внаслідок розриву снарядів суттєво пошкоджено два будинки: в одному зруйновано дах, в іншому – зовнішню стіну та покрівлю", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Внаслідок злочинних дій бойовиків ніхто з мирних жителів не постраждав.

"Таким чином окупанти вчергове відкрито продемонстрували своє цинічне ставлення до життя та здоров’я цивільного населення й вкотре підтвердили відкрите ігнорування Мінських домовленостей і міжнародного гуманітарного права", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 23 травня бойовики на Донбасі тричі обстрілювали околиці Кам’янки: зранку з використанням ручних протитанкових гранатометів, а по обіді та з настанням темряви – з артилерійських систем калібру 122 мм, використавши 32 артилерійських снаряди.