Росія атакувала Острів Зміїний / фото president.gov.ua

Військовий експерт Олександр Коваленко вказав на ознаку того, що окупанти знатно нервують через провали на полі бою. Цим він пояснив їхнє бомбардування острова Зміїний, на якому нікого немає.

"Але вони для цієї справи ризикували коритами Су-24 і завдали в ніч з 10 на 11 серію бомбових ударів по Зміїному", — написав Коваленко у своєму Телеграм-каналі.

Також експерт звернув увагу на відео, яке "розганяють" російські пропагандисти, з нібито ударом надводним дроном по мосту в Затоці. Ця конструкція вже не придатна до використання зовсім, зазначив він і нагадав, що окупанти вже завдавали по ньому 8-9 ударів.

Відео дня

"Росіянам просто потрібно щось показати, що вони щось можуть. Ні, не в зоні бойових дій. Не на полі бою. А ось у війні проти безлюдних островів і зруйнованих мостів. Так що ж це, якщо не істерія?"- підсумував Коваленко.

Росія бомбила Острів Зміїний в ніч на 11 лютого

Раніше у ЗСУ повідомили, що Росія двома Су-24М здійснила бомбардування острова Зміїний, скинувши 4 авіабомби.

Водночас з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму російські війська застосували три протикорабельні ракети "Онікс", які влучили в прибережну зону.

Вас також можуть зацікавити новини: