Днями проводилися консультації з експертами в питанні внесення змін до правил носіння військового однострою / mil.gov.ua

Інформація про зміну елементів символіки на одностроях військовослужбовців Збройних сил України не відповідає дійсності.

Про це речник Міністерства оборони України Світлана Павловська заявила під час брифінгу.

Читайте також"Нам обіцяли бойові": російські лікарі на камеру визнали свою участь у військовій агресії РФ на Донбасі (відео)

Відео дня

"Вчора у дописі одного журналіста з'явилася інформація начебто про рішення керівництва Міноборони змінювати елементи військової символіки в однострої військовослужбовців Збройних сил. Жодним чином це не відповідає дійсності", - сказала вона.

За її словами, днями проводилися консультації з експертами в питанні внесення змін до правил носіння військового однострою.

"Один з учасників по-своєму інтерпретував даний захід, що і призвело до появи вищезгаданого допису. Звертаємося до авторів не використовувати, м'яко кажучи, неправдиву інформацію, а оперувати реальними фактами та користуватися першоджерелами", - зазначила Павловська.

Як повідомляв УНІАН, днями журналіст Віталій Гайдукевич написав у Facebook з посиланням на власні джерела про намір міністра оборони Андрія Тарана прибрати з одягу військовослужбовців зірку Скоропадського.