ЗСУ вдарили по позиціях росіян у Генічеську / скріншот

Збройні сили України завдали удару по позиціях російських військ у тимчасово окупованому Генічеську Херсонської області.

Оновлено 16:30. Командувач Повітряними силами ЗСУ, генерал-лейтенант Микола Олещук відреагував на удар у Генічеську:

"База Росгвардії у Генічеську. Українська відповідь на російський ракетний терор не змусила на себе чекати. Окупантам не буде спокою на нашій землі! Знищуємо рашистів, тримаємо небо!".

Як повідомляє Telegram-канал "Миколаївський Ванек", "прилетіло" на територію колишнього винзаводу, де було розташування Росгвардіі.

"Також були "прильоти" у районі Генічеської Гірки, там, за попередніми даними, "прилетіло " в місця буття чаю ахмат. Дані по втратах будуть після дорозвідки", - йдеться в повідомленні.

Тим часом гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо  традиційно звинуватив ЗСУ в обстрілі "житлових кварталів": "Імовірно випущено чотири англійські ракети Storm Shadow".

Також у мережу просочилося відео наслідків "прильоту" в Генічеську, зняте самими окупантами. Вони повідомляють, що у них 7 "двохсотих".

Удар по складу боєприпасів РФ біля Генічеська- подробиці

Як писав УНІАН, днями ЗСУ ліквідували величезний склад боєприпасів росіян у селищі Партизани Генічеського району Херсонської області.

У своєму Telegram-каналі командувач Повітряними силами Збройних сил України, генерал-лейтенант Микола Олещук публікував відео і писав: "Партизани горять! Гарна робота, хлопці! Більше вогню!".

Вас також можуть зацікавити новини: