У Криму голосно / Колаж УНІАН / фото "Кримський вітер", Радіо Свобода

У п'ятницю, 1 березня, в окупованому Криму лунають вибухи. Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про ракетну небезпеку.

Перекрито рух Кримським мостом і через пункт пропуску Джанкой. Місцеві Telegram-канали пишуть про гучні вибухи, від яких затряслися вікна. Пізніше Развожаєв заявив, що в Севастополі працює протиповітряна оборона, військові ведуть роботу зі знищення повітряних цілей.

"Прошу зберігати спокій, дотримуватися заходів безпеки, залишатися в тимчасових укриттях або безпечних місцях. Головне - не перебувати на відкритому просторі. Основну небезпеку становлять уламки", - написав він.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 16:15: У центрі Севастополя зникло світло в деяких будинках.

Оновлено о 15:45: У Гвардійську після вибухів у частини селища немає світла, над мостом стоїть дим, пише Суспільне

Оновлено о 15:20: Російські Telegram-канали повідомляють про наліт безпілотних літальних апаратів з Чорного моря.

Оновлено о 15:00: Развожаєв пише, що військові пустили дим у районі внутрішнього рейду, Севастопольської та Південної бухт. За його словами, у Севастополі не фіксують жодних пошкоджень інфраструктури.

Оновлено о 14:55: Telegram-канал "Кримський вітер" пише про влучання в Севастополі та в Сакському районі. За їхніми даними, є "приліт" по військовій базі в Гвардійському.

фото "Кримський вітер"

Вибухи в Криму: останні новини

Нагадаємо, вчора окупаційна влада заявила про атаку українських безпілотників. Міністерство оборони Росії відзвітувало про збиття одного дрона літакового типу.

Раніше в українській розвідці анонсували "сюрпризи" для загарбницьких військ на окупованому півострові.

Вас також можуть зацікавити новини: