Юсов пообіцяв красиву "бавовну" в Криму / Фото Синиця Олександр / УНІАН

Для російських окупантів у тимчасово окупованому Криму вже готуються сюрпризи. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Ми, безумовно, календар і бальну книгу розписувати для ворога не будемо зараз в прямому ефірі, але заходи будуть активні і відчутні. Вони будуть носити комбінований характер, тобто мова йде не лише про один інструмент – окремо морські дрони чи окремо БПЛА. Це буде завжди такий комплексний сюрприз для окупантів", - наголосив він.

За його словами, це все має сприяти тому, щоб український Крим повернувся додому. 

Відео дня

Юсов нагадав, що від початку повномасштабного вторгнення окупантів на територію України знищено вже третину суден Чорноморського флоту РФ.

Це також результат комплексних дій – і знищення крейсера "Москва", і звільнення острова Зміїний, і повернення "вишок Бойка", додав він. За його словами, під час цих операцій були застосовані морські дрони, була "робота в небі".

"Це все - десантні операції, робота руху спротиву на окупованій територіїї. Це все частини плану і задуму, які поетапно реалізовуються. І ми побачимо найближчим часом продовження реалізації таких операцій", - наголосив Юсов.

ГУР про операції в Криму

Як повідомляв УНІАН, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов в коментарі для видання Financial Times наголосив на необхідності продовжувати тиск на Росію, зокрема в Криму - атакувати з повітря, використовувати морські ударні безпілотники та проводити таємні спецоперації. Він розповів, що українські підрозділи минулого року неодноразово входили до Криму.

Він пояснив, що  одним із пріоритетів відповідних місій є руйнування логістики російської окупаційної армії на тимчасово окупованому півострові. 

Вас також можуть зацікавити новини: