Як українські артилеристи знищують склади росіян? / фото flickr.com/39955793@N07

Українські артилеристи вкотре продемонстрували, чому їх вважають одними з найкращих у світі. За кілька днів вони знищили більше десятка складів рашистів і ліквідували кілька сотень окупантів.

Про перемоги українських артилеристів йдеться в сюжеті проекту FreeДом.

Найгучнішим і результативним став, звичайно, випадок у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області. Силам розвідки вдалося зафіксувати кілька вертольотів і до десятка штурмовиків в одному місці. 

За інформацією мера Мелітополя, в результаті удару по аеродрому міста знищено понад 200 і поранено понад 300 окупантів. Також згоріли казарми, склади з боєприпасами і пальним.

Ще один яскравий салют і для багатьох останній рашисти побачили на своїй базі в Сніжному Донецької області. Цей великий склад забезпечував поставки зброї і техніки на Донецькому і Луганському напрямку, але це вже в минулому. 

Підвезення постачання армії РФ ЗСУ "обрізали" і під Ізюмом Харківської області. Безпілотник зняв, як точно і методично західна зброя в руках українських захисників вдаряла по позиціях окупантів і по складу боєприпасів.

Також з РСЗВ HIMARS українські військові рознесли склади окупантів в окупованому Донецьку. При цьому ракети прилітають точно в ціль, не пошкоджуючи житлові будинки. 

"Дуже важко насправді захищати від таких боєприпасів, таких ракет, якими завдають ударів HIMARS. Вони досить точно завдають ударів і не завжди помітні для радарів", - пояснює Олександр Мусієнко, військовий експерт.

Відзначилися на фронті й артилеристи з гаубицею М777. Вони знищили склад рашистів в окупованій Кадіївці Луганської області.

"Головна перевага озброєнь, які зараз є у наших артилеристів, - вони потужніші, точніше, далекобійніші і мобільніші", - підсумували в сюжеті.

Як повідомляв Генштаб ЗСУ, українські захисники майже повністю знищили ДРГ окупантів і успішно відбили штурм в районі Добрянки.

Вас також можуть зацікавити новини: