В Києві проходять військові навчання / УНІАН

У Києві тривають збори військових та резервістів з оборони столиці. Бійці відпрацьовують захист заводів та виробництв та розгортання командних пунктів, а також проводять стрільби на полігоні.

Як повідомляється у сюжеті ТСН, військові влаштували собі опорний пункт на околицях Києва, на краю Оболоні. Містяни почали скаржитись на звуки пострілів та вибухів, однак боятися нічого. У вправах застосовуються холості набої. Всього в Києві діють чотири навчальні локації – "оборонятимуть" ТЕС, та обласну держадміністрацію.

За планом навчань, бійці мають захистити від ворога підступи до столиці. Навчання триватимуть до 13 серпня, однак їх активна фаза завершується вже сьогодні.

Читайте такожНа Донбасі активізувались російські диверсанти та снайпери – розвідка

Раніше повідомлялось, що в акваторії Чорного моря розпочалась активна фаза багатонаціонального навчання "Дайв-2021", до яких залучено сили ВМС України, Грузії, Болгарії, Азербайджану, США та Румунії.

Відпрацювання елементів проходить у складі тактичних підрозділів з використанням новітнього водолазного спорядження. До навчань залучено пошуково-рятувальне судно українських ВМС "Олександр Охрименко".