Росія продовжує бити по Харкову / фото ua.depositphotos.com

У ніч на понеділок, 11 березня, Росія атакувала Харків безпілотними літальними апаратами типу "Shahed", повідомляється про влучання.

Мер Харкова Ігор Терехов о 01:43 написав у своєму Telegram-каналі, що по місту знову бʼють "шахедами". В районі щільної житлової забудови "прилетіло" по обʼєкту цивільної інфраструктури.

"На щастя, без жертв. Сам обʼєкт частково пошкоджено, як і житлові будинки поруч. На місці працюють усі відповідні служби", - додав він.

Російські обстріли Харкова та області: останні новини

Як повідомляв УНІАН, нещодавно на Харківщині оголосили про проведення примусової евакуації дітей з 18 населених пунктів Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад. Відомо, що мова йде про щонайменше 161 дитину.

Ігор Терехов розповідав, що з початку повномасштабного вторгнення РФ у Харкові загинули 2 420 мирних жителів, отримали поранення - 3 516, а безвісти зникли - 2 300 осіб. За його словами, у місті щодня від 10 до 15 разів лунає повітряна тривога.

Президент України Володимир Зеленський нещодавно сказав, що у Харкові все ще небезпечно, тому він не може радити людям, які залишило місто, зараз повертатися додому.

Вас також можуть зацікавити новини: