Серед українських захисників бойових втрат і поранень немає / фото УНІАН

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Читайте такожАрестович помилково оприлюднив "версію" окупантів про "п'яну" смерть українського бійця на ДонбасіПро це повідомляє прес-центр штабу ООС у вечірньому зведенні.

Так, вранці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік від Південного окупанти відкривали вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, тут кілька пострілів вони здійснили та зі стрілецької зброї. Водночас противник застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберний кулемет поблизу українських позицій і в районі населеного пункту шуми.

Відео дня

"Згодом, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь та біля Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання" Схід", використавши для своїх провокацій великокаліберні кулемети. А на Приазов'ї, неподалік від Водяного, з перетином лінії розмежування був зафіксований проліт ворожого БПЛА, подальше застосування якого зупинили вмілі дії наших засобів РЕБ", - йдеться в повідомленні.

Вогневі провокації окупантів не несли загрози життю українським військовослужбовцям, тому вогонь вони не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.