Втрати РФ в Україні можна потроїти: Подоляк звернувся до партнерів

Подоляк звернувся до партнерів та заявив, що втрати РФ в Україні можна потроїти / president.gov.ua

Радник голови Офісу президента, член української делегації на переговорах з РФ Михайло Подоляк заявив, що Україна може подвоїти та навіть потроїти втрати ворога. Однак нам потрібна допомога партнерів.

Про це він написав у Twitter.

За словами Подоляка, щодня РФ втрачає вбитими 510-530 солдат. Це свідчить про надзвичайно високу інтенсивність боїв і мотивацію українських військових.

Відео дня

"Щоб подвоїти/потроїти для РФ кількість безповоротних втрат, необхідно різко збільшити обсяг постачання снарядів до важких і далекобійних артилерійських систем", - зауважив Подоляк.

Твіт Подоляка / скриншот

Як повідомляв УНІАН, загальні бойові втрати противника з початку війни в Україні становлять на сьогодні близько 17 тисяч осіб. 

Довідка УНІАН. 24 лютого близько 5:00 ранку Росія вторглася на територію України. Путін назвав війну з суверенною державою "військовою операцією", покликаною нібито "демілітаризувати" і "денацифікувати" країну.

Окупанти із зухвалістю та небаченою жорстокістю обстрілюють житлові райони українських міст та населених пунктів, використовуючи артилерію, реактивні системи залпового вогню та балістичні ракети.

Дії Москви засудив фактично весь світ.

Вас також можуть зацікавити новини:

Допоможіть проєктуПідтримайте нас
Підтримайте нас
Останні новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся