Росіяни викрадають авто в мешканців окупованої Херсонщини / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Російські окупанти продовжують активно мародерити на тимчасово окупованих територіях. У мешканців Скадовська Херсонської області росіяни викрадають автомобілі.

"Так, окупанти пограбували гаражні корпоративи в Скадовському районі. Росіяни обходять помешкання й вилучають авто прямо під час "перевірки" нібито на потреби армії РФ", – повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що на окупованих територіях України росіяни також практикують перепродаж викрадених авто. Для цього на машинах перебивають номерні знаки, після чого транспорт відганяють до Росії.

Відео дня

Ситуація на окупованих територіях України

8 березня 2023 року в тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області пролунали потужні вибухи. Повідомляється, що одразу після цього над містом здійнявся густий дим.

Днем раніше вибухи було чути і в окупованому Мелітополі. "Бавовна", як стверджується, сталася на базі російських окупаційних сил.

Водночас у Маріуполі Донецької області окупанти продовжують зносити зруйновані ними ж будинки, аби приховати сліди своїх злочинів. Радник мера міста Петро Андрющенко повідомив, що під час знесення одного із них до будівельного сміття росіяни відправили 130 тіл загиблих маріупольців.

Вас також можуть зацікавити новини: