ЗСУ відбили атаки противника на Лиманському, Авдіївському, Мар’їнському напрямках / 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Упродовж доби російські окупанти атакували одразу на декількох ділянках фронту. Як повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні, протягом доби відбулось 24 бойових зіткнення, оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районі Новоєгорівки Луганської області. Також на Авдіївському напрямку наші захисники відбили атаки противника в районі Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут протягом минулої доби наші оборонці відбили понад 10 атак ворога. 

Відео дня

"Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території, мають успіх в районі південніше Роботиного, закріплюються на досягнутих рубежах", - мовиться у зведенні.

ЗСУ продовжують нищити окупантів на фронті

Як повідомляв УНІАН, українська авіація за добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів та один - по позиціям зенітно-ракетних комплексів противника.

Також підрозділами ракетних військ та артилерії уражено один склад боєприпасів, дев'ять артилерійським засобів, шість пунктів управління, одну станцію радіоелектронної боротьби противника.

Вас також можуть зацікавити новини: