Політолог вказав на розкол серед веж Кремля / фото ua.depositphotos.com

Російській Федерації залишається лише займатися терором. У них більше немає аргументів на полі бою.

"Перший план Росії був взяти Київ за чотири дні. У них немає ніяких інших аргументів на полі бою, адже на полі бою українська армія, у них залишається тільки терор – це злочин проти людства. Головне, мені здається, що Захід все-таки визнав, що Україна платить кров'ю за їх безпеку", - зазначив політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

При цьому він вказав, що в Москві йде дискусія щодо подальших атак по українських містах, і його поплічники нагадують про стійкість Ленінграда, який не здався.

Відео дня

"В останні дні які фрази вимовлялися найближчими до Кремля відвертими негідниками. Там не буває несанкціонованих виступів, а це дуже серйозний розкол всередині веж Кремля", - вказав експерт.

Також Піонтковський розповів, що частина президента РФ вже закликає припиняти атаки на міста, але Путін проти. При цьому політолог вважає, що якщо глава Кремля і далі буде ухилятися, то Заходу доведеться переходити до якнайшвидшого завершення конфлікту. Києву треба буде передати "ті самі ракети", а для цього треба лише політична воля.

Ракетний терор Уккраїни - що відомо

На тлі невдач на фронті Росія вирішила занурити Україну в темряву. Армія РФ почала знищувати українську енергетичну інфраструктуру.

Так, 5 грудня окупанти здійснили восьму ракетну атаку на об'єкти критичної інфраструктури. Силам ППО вдалося збити більше 60 з більш ніж 70 ракет. Пізніше повідомили, що ракети все ж потрапили в енергооб'єкти в Київській, Вінницькій та Одеській областях.

У свою чергу журналісти порахували, що цього разу Москва випустила ракет на суму від 400 до 500 мільйонів долар.

Вас також можуть зацікавити новини: