Скоро в України буде "зброя перемоги", заявив Піонтковський / фото US Army

Президент РФ Володимир Путін зараз щосили намагається використовувати останню можливість для наступу. Вже до 1 травня в України буде так звана "зброя перемоги", і Росія зазнає катастрофічної поразки.

"Приблизно до 1 травня в України буде так звана "зброя перемоги" - танки, бронетранспортери, артилерія, що стріляє на 160, а, можливо, і на 320 кілометрів. Тема про ракети ATACMS трошки зайшла в тінь, тому що частково вона вирішена ракетами GLSDB, які розширюють наші можливості до 160 кілометрів. А якщо говорити про загрози ударів по Москві, то це питання буде вирішуватися ракетами Storm Shadow. І авіація", - заявив в інтерв'ю УНІАН політолог і публіцист Андрій Піонтковський

Експерт прогнозує велику катастрофічну поразку Росії у травні - взяття Мелітополя і оточення кримського угруповання, що стане тригером політичної кінцівки в бункері, в якому і без того вже назріває серйозний конфлікт:

"Я надаю дуже важливе значення тому міні-перевороту, який стався в бункері з 10 на 11 січня. Це була перша апаратна поразка Путіна за 23 роки при владі. І генерали, які відчули смак перемоги над Путіним в дуже серйозному для себе питанні, вже змінили співвідношення сил в бункері. Я впевнений, що генералітет, як військові професіонали з самого початку виступали проти цієї авантюри... У будь-якому фашистському режимі конфлікт між генералітетом і фюрером неминучий. Хтось повинен іншого назвати винним і тим самим засудити до смерті. Вони ж розуміють, що він хотів з ними зробити всіма цими нападками. Він їх вів до такого ж сценарію, як Сталін, який розстріляв 50 генералів в липні 41-го. Вони це не забули і цей процес в зручний момент розгорнуть у зворотний бік".

Ракети GLSDB для України - що повідомлялося

Як писав УНІАН, високоточні далекобійні ракети GLSDB увійшли в новий пакет допомоги США

За словами представника Пентагону, бригадного генерала Патріка Райдера, Україна самостійно вирішуватиме, як використовувати ці ракети.

GLSDB - комбінація ракети і бомби, зброя, створена компаніями Boeing і Saab Group. Компанії модифікували бомбу малого діаметра GBU-39 компанії Boeing, додавши ракетний двигун.