Володимир Путін під час звернення говоритиме, що РФ воюватиме далі, спрогнозував Марк Фейгін / скріншот

Російський президент Володимир Путін під час свого нового звернення, яке заплановано напередодні річниці вторгнення РФ в Україну, найімовірніше, стверджуватиме, що його перемога полягає у "збереженні" своєї країни.

Лідер росіян продовжуватиме говорити про те, що він воює не проти України, а проти НАТО, всього Заходу та й взагалі усього світу, й тому Росії не соромно навіть у чомусь поступатися під час протистояння, розповів російський правозахисник Марк Фейгін в інтерв'ю Obozrevatel.

"Ми впораємося, ми воюватимемо далі - тощо. Найімовірніше, він це говоритиме. Скаже, що його головним досягненням є те, що він урятував Росію. Мовляв, вона була на межі знищення, а ось він випередив підступні плани Заходу і розпочав воєнну кампанію, щоб урятувати саме існування Росії", - спрогнозував експерт.

Відео дня

Нове звернення Путіна - що треба знати

10 лютого стало відомо, що Володимир Путін 21 числа у Москві звернеться з посланням до Федеральних зборів. За словами спікера президента РФ Дмитра Пєскова, очільник РФ говоритиме про "поточну ситуацію". Пєсков додав, що участь у заході братимуть окупанти, які воюють проти України.

Військовий експерт Сергій Грабський говорив, що ворог у Донецькій області намагатиметься домогтися хоч якихось результатів, щоб Путін зміг розповісти про якісь "досягнення".

Нагадаємо, РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україні рано вранці 24 лютого 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: