Можливі відчайдушні бойові дії за Бахмут, вважає експерт / фото УНІАН

Бої за Бахмут Донецької області можуть наростати до відчайдушного становища, оскільки це місто стало важливою медійною складовою повномасштабної війни між Україною та Росією, зокрема, через те, що, за даними російських пропагандистів, окупаційній російській армії наказали захопити цей населений пункт до 20 лютого.

Супротивник намагатиметься домогтися у Донецькій області хоч якихось результатів, щоб лідер росіян Володимир Путін зміг розповісти про якісь "досягнення" загарбників, поділився військовий експерт Сергій Грабський в ефірі телеканалу Freedom.

"Тому інтенсивні бої там (біля Бахмута - Ред.) триватимуть. Можливо, навіть наростатимуть до відчайдушного становища", - наголосив експерт.

Відео дня

Грабський вважає, що ситуація розвиватиметься саме навколо Донецької області, і там ворог намагатиметься домогтися хоча б якихось результатів, "щоб 22 числа, як було оголошено, Путін міг заявити про якісь успіхи на фронті".

На думку експерта, росіяни не зможуть захопити Бахмут в анонсовані терміни.

Раніше стало відомо, що 21 лютого в Москві Володимир Путін звернеться з посланням до Федеральних зборів РФ.

Бої на Донбасі - сьогодні це варто знати

Вранці 13 лютого Генштаб Збройних сил України поділився, що ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступу, зокрема, на Бахмутському напрямку. За даними Генштабу, супротивник на сході України зазнає серйозних втрат.

З 13 числа журналістам влада ускладнила в’їзд у Бахмут, тепер для цього потрібно мати спеціальні перепустки. Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець повідомив, що в’їзд у місто ускладнили через певні дії з українського боку.

Вас також можуть зацікавити новини: