Власника вилученого арсеналу зброї раніше судили за вбивства / hk.npu.gov.ua

У кілера, який у Харкові 25 жовтня відкрив вогонь по двох чоловіках – одного вбив, іншого поранив, а потім підірвав себе гранатою, поліцейські вилучили найбільший збройний арсенал за усі останні роки.

Читайте такожУ харківській перестрілці вбили свідка у справі Вороненкова - соцмережіПро це повідомили у відділ комунікації поліції Харківської області.

«Поліція встановила особу нападника. Ним виявився 47-річний житель міста Горлівка Донецької області, раніше судимий за вчинення умисного вбивства двох або більше осіб та незаконне зберігання вогнепальної зброї», – повідомили в поліції.

Відео дня

Зазначається, що під час обшуків за місцем мешкання злочинця та його дачної ділянки правоохоронці виявили та вилучили 13 мобільних телефонів, 2 ноутбуки, документи та значний збройний арсенал, зокрема, 130 підствольних гранат до підствольного гранатомета, 5 тротилових шашок, 7 ручних протитанкових гранатометів, електродетонатори, 6 піхотних вогнеметів «Шмель», фрагменти стрілецької зброї, автоматичну зброю, рушниці, пістолети, велику кількість набоїв різних калібрів.

Зброю та боєприпаси відправили на експертизу / hk.npu.gov.ua

«Вилучений збройний арсенал направлений на експертизу для перевірки на причетність до вчинення інших гучних злочинів у Харківському регіоні», – говориться в повідомленні.

Як раніше повідомляв УНІАН, у п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, внаслідок якої загинув один чоловік, ще один отримав поранення. Пізніше один з учасників перестрілки підірвав себе гранатою.