Загалом у навчаннях взяли участь близько десяти військових літаків

Пілоти російських літаків Су-27СМ і Су-30М2 під час льотно-тактичних навчань провели "повітряний бій" в небі над окупованим Кримом. Загалом у навчаннях взяли участь близько десяти військових літаків.

Про це повідомила прес-служба Чорноморського флоту РФ.

Російські військові підняли за тривогою ланки чергових літаків Су-27СМ і Су-30М2. Їх направили на перехоплення військових літаків умовного противника,що порушив "повітряний кордон РФ".

Відео дня

Читайте такожВипробували "Іскандери" і "Бастіони": окупанти провели масштабні навчання в Криму

"Під час повітряного бою і умовного застосування ракетного і стрілецько-гарматного озброєння порушники повітряного кордону були знищені", – йдеться в повідомленні.

Пілоти відпрацьовували взаємодію із зенітно-ракетними і радіотехнічними підрозділами, питання аеронавігації, пілотування по заданому маршруту і відходу від засобів ураження умовного противника. У ролі супротивника виступили літаки зі складу іншого авіаційного підрозділу, дислокованого на військових аеродромах Криму.

Нагадаємо, раніше окупаційні російські війська провели навчання морської авіації та протиповітряної оборони в анексованому Криму. Російські військові бомбили умовного противника в горах. Місцем навчання став полігон Опук. Загалом з неба на землю було скинуто 12 авіаційних бомб.