Експерт показав різницю між російським Т-80 та танком Leopard 2 / скріншот

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко "закріпив" свій висновок про те, що західні танки типу Leopard 2 нітрохи не гірше справляються з українським бездоріжжям, ніж російські танки серії T-64 та вище. 

Про це він розповів на прикладі ілюстративного відео знищення російського танка Т-80 в Telegram. Його ліквідацію сьогодні показали українські морпіхи. 

"Російський Т-80БВМ робить постріл і намагається втекти заднім ходом, але...У танків Т-80 швидкість заднім ходом 10 км/год. У Т-90, до речі - трохи більше 4 км/год. у Leopard 2 - 31 км/год", - написав Коваленко.

Західні Leopard 2 бруду не бояться - головне з висновку Коваленко

Нагадаємо, що сьогодні Олександр Коваленко прокоментував хвилювання деяких експертів про те, що західні танки типу Leopard 2, Challenger 2 і M1A1 Abrams володіють гіршою прохідністю, ніж танки РФ.

Коваленко вказав на кілька особливостей західних машин, які дозволяють їм, попри легшу вагу, не застрявати в таки польових умовах, як бруд, сльота та мокрий грунт. Особливо Коваленко відзначив потужність двигуна танків, яку неможна порівнювати з російським мотлохом.

Вас також можуть зацікавити новини: