СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання ще в одній прикордонній області України / фото СБУ

Служба безпеки України проводить на території Херсонської області масштабні багатоетапні антитерористичні навчання.

Читайте такожУкраїнські військові влаштували маневри з танками біля Криму (відео)Як повідомляє прес-центр СБУ, під час тренувальних заходів особлива увага приділяється морській прибережній зоні регіону, а також адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

У навчаннях беруть участь підрозділи СБУ, Збройних сил України, Державної прикордонної служби, Національної поліції та Держслужби спеціального транспорту.

Відео дня

«Заходи проводяться в умовах, максимально наближених до реальних», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, під час відпрацювання тренувальних завдань під посиленим контролем і охороною перебувають стратегічно важливі об'єкти критичної інфраструктури Херсонщини. Насамперед це стосується морських портів, об'єктів енергопостачання, аеропорту, мостів та газовидобувних веж.

«Учасники навчань здійснюють спільні режимно-обмежувальні заходи у морських прибережних населених пунктах регіону. Тренування проводяться у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини», - зазначили у відомстві.

СБУ просить мешканців Херсонщини та гостей області з розумінням поставитися до можливих тимчасових незручностей, викликаних необхідністю проведення антитерористичних навчань.

фото СБУ
фото СБУ

Антитерористичні навчання СБУ