REUTERS

Про це повідомляють РИА Новости.

"Ми тимчасово припиняємо нашу імміграційну програму, включаючи гуманітарну, діючу в цих (постраждалих від лихоманки) країнах. Це означає, що ми тимчасово не розглядаємо заявки на візи", - наводить слова міністра у справах імміграції Скотта Моррісона газета Sydney Morning Herald.

Виступаючи в понеділок у парламенті, голова відомства повідомив, що західноафриканські біженці, які вже отримали дозвіл на в'їзд до Австралії пройдуть три незалежних медогляди, в тому числі по прибутті в країну, після якого спостереження за станом їх здоров'я продовжиться. Володарі постійних австралійських віз перед виїздом з країн Західної Африки будуть повинні пройти тритижневий карантин.

Відео дня

Читайте такожУ США розробили два нових способи виявлення Еболи

Як повідомлялося, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, число жертв спалаху лихоманки Ебола в країнах Західної Африки вже перевищило 4,8 тис. осіб, майже 10 тис. інфіковані. Найбільше смертельних випадків зафіксовано в Ліберії, Сьєрра-Леоне і Гвінеї. Раніше перший випадок зараження вірусом Ебола був підтверджений в Малі.