В Магнітогорську - ще один вибух / 74.ru

Увечері 1 січня в російському Магнітогорську, де напередодні стався вибух у житловому будинку, вибухнуло маршрутне таксі.

Читайте такожРосЗМІ заплуталися в кількості жертв при обвалі будинку у Магнітогорську

Як повідомляє 74.ru, цю інформацію підтвердив телеграм-канал губернатора Челябінської області. З посиланням на очевидців стверджується, що поряд з маршруткою лежало тіло водія, а в салоні знаходилися ще два трупи.

За даними журналістів, маршрутка загорілася в результаті спецоперації із затримання терористів. Очевидці розповіли, що силовики відкрили вогонь по «Газелі».

Зазначається, що один з імовірних терористів знімав квартиру на третьому поверсі будинку на Карла Маркса, там він зберігав гексоген, за допомогою якого планувався теракт в торговому центрі. Силовики підозрюють, що вибух 31 грудня також міг бути справою рук терористів.

Водночас, Слідчий комітет РФ поки не підтверджує версію теракту. Офіційний представник слідчого комітету росії Світлана Петренко виступила з екстреним коментарем, заявивши, що слідів вибухівки на місці зруйнованого будинку поки не знаходили.

Інцидент, як повідомляється стався на проспекті Карла Маркса, 96. Вибух в десятиповерховому житловому будинку 31 грудня стався на проспекті Карла Маркса, 164.

Як повідомляв УНІАН, у російському Магнітогорську 31 грудня вранці стався вибух. В результаті обрушився сьомий під'їзд - з третього по десятий поверхи, пошкоджено 48 квартир. Загинули щонайменше чотири людини, доля ще 68 мешканців залишається невідомою.