У Магнітогорську силовики очепили житловий будинок, офіційних коментарів про події немає / фото 74.ru

У російському Магнітогорську очеплено житловий будинок на проспекті Леніна, силовики оголосили евакуацію через загрозу вибуху.

Читайте такожРосЗМІ заплуталися в кількості жертв при обвалі будинку у Магнітогорську

Як повідомляє "Медуза", кілька людей, що представилися мешканцями цього будинку, розповіли, що ОМОН та слідчий комітет РФ оголосили про евакуацію через «бомбу». При цьому евакуюють мешканців нібито лише з восьмого та дев'ятого поверхів першого під'їзду будинку. Інші мешканці сказали, що їх вивели з будинку без пояснень.

Відео дня

Зазначається евакуація почалася близько двох годин ночі (близько опівночі по Москві).

Поруч з будинком стоять поліцейські легкові автомобілі та автобуси із затемненими вікнами, в яких гріються евакуйовані мешканці.

Як повідомляє місцевий сайт 74.ruмешканці будинку №93 на вулиці Леніна в Магнітогорську чули постріли. Їхній будинок стоїть поруч з будинком 91/1, в одному з під'їздів якого зараз, за словами очевидців, працює ОМОН.

Офіційно те, що відбувається в Магнітогорську як і раніше ніхто не коментує.

Раніше повідомлялося, що ввечері 1 січня в російському Магнітогорську, де напередодні стався вибух у житловому будинку, вибухнуло маршрутне таксі. За словами очевидців, в інциденті загинули три людини.

Місцеві ЗМІ повідомили, що маршрутка загорілася в результаті спецоперації із затримання терористів, але офіційно цю інформацію ніхто не підтвердив.

Як повідомляв УНІАН, у російському Магнітогорську 31 грудня вранці стався вибух. В результаті обрушився сьомий під'їзд - з третього по десятий поверхи, пошкоджено 48 квартир. Загинули щонайменше чотири людини, доля ще 68 мешканців залишається невідомою.