Ивлеева дала інтерв'ю Дудю / фото YouTube вДудь

До суду Москви надійшов позов до телеведучої програми "Орел і Решка" Анастасії Івлєєвої і російського журналіста Юрія Дудя.

Прес-секретар суду Юлія Котомина розповіла RNS, що в позові зазначено лише прізвище та ініціали позивача – А. А. Бестаєв. Він вимагає спростувати відомості, поширені в інтерв'ю, яке Івлєєва давала Дудю ще в серпні 2018 року. Позивач вимагає стягнути з кожного по 50 мільйонів рублів.

Читайте також"Хто ти такий, шмат л*йна?": Нагієв жорстко пройшовся по росіянах, котрі кричати "на Берлін" і "можемо повторити" (відео)

Відео дня

Суд зареєстрував заяву в грудні і залишив її без руху. Представник Івлєєвої повідомив, що позовну заяву вони ще не отримали.

Telegram-канал "Двач" знайшов позивача, ним виявився Артур Бестаєв. У соцмережах чоловік висловлював своє обурення у зв'язку з "образою Путіна" і вимагав від Дудя видалити відеозапис інтерв'ю з Івлєєвою.

Що стосується самих слів про Путіна, які могли обурити позивача, то вони звучать в самому кінці інтерв'ю. Так, Дудь поцікавився у Івлєєвої, що б вона запитала у президента Росії Володимира Путіна, якщо б опинилася перед ним.

"Ти не за***вся?", – сказала телеведуча.