Трамп дуже сильний і за ним стоять величезні фінансові сили, сказав Соскін \ фото flickr.com/Matt Johnson

На сьогодні сценарій імпічменту американського президента Дональда Трампа виглядає малоймовірним. І це дуже добре для України.

Читайте такожЕксперт пояснив манію росіян жити під проводом вождя

З такою заявою виступив директор Інституту трансформації суспільства, економіст і політолог Олег Соскін під час чату на Главреді. "Трамп залишиться на посаді президента США до кінця терміну. Це поза сумнівом, тому що у нього перевага в Сенаті, а також досить хороші позиції в Палаті представників Конгресу. Тому змістити його неможливо", – упевнений експерт.

Відео дня

При цьому він не сумнівається і в тому, що 2019 рік стане "вирваними роками" і дуже важким часом: "Демократи не дадуть йому спочивати на лаврах. Конфлікти будуть посилюватися".

"Однак не забувайте, що Трамп – це такий хлопець, який п'ять разів проходив через банкрутство як підприємець, але завжди піднімався", – нагадав Соскін.

Ця людина настільки сильна, і за нею стоять настільки величезні фінансові сили, що вона свій президентський термін досидить до кінця, повторив політолог.

"І дай Бог здоров'я Трампу, тому що все, що він зараз робить – це вода на млин України, тобто нам його дії вигідні. Головне, щоб його опоненти діставали його за зв'язки з Путіним, щоб він постійно був змушений говорити, що Путін – це погано. Чим частіше він це говорить, тим краще для нас", – резюмував Соскін.