украина / volynnews.com

Як стало відомо ІА «Свободные новости», поліція має намір викликати неповнолітніх учасників вчорашнього мітингу на честь приєднання Криму до Російської Федерації для профілактичної бесіди.

Читайте такожУ Севастополі "святкувати" річницю анексії вийшло близько 1500 осіб

Під час мітингу на Театральній площі Саратова для перевірки документів було затримано кілька молодих людей. Вони прийшли на площу без плакатів і не викрикували гасла, однак на одязі юнаків і дівчат перебували стрічки блакитного і жовтого кольору. Всі молоді люди були затримані для перевірки документів, але незабаром їх відпустили.

Відео дня

Один з неповнолітніх учасників акції повідомив, що вчора, 18 березня, його батькам подзвонив класний керівник, повідомивши, що їй дзвонили з поліції. На наступний день керівництво школи вимагало від неповнолітнього разом з батьками терміново з'явитися «в дитячу кімнату поліції».

«Школа направила позитивну характеристику і тепер сказали, щоб ми чекали дзвінка, в разі чого, щоб йшли в поліцію давати якісь свідчення, протокол складати», - повідомив підліток на умовах анонімності.

За інформацію видання, один з підлітків в даний час разом з батьками направляються в регіональне управління ФСБ.

Офіційний представник УФСБ по Саратовської області Тетяна Бреус повідомила, що не володіє інформацією з цього питання.