В китайском порту произошел взрыв / twitter.com/XHNews

Не менше півсотні людей отримали поранення різного ступеня тяжкості в результаті вибуху в порту китайського міста Тянцзінь.

Як повідомляє Русская служба Би-би-си з посиланням на агентство "Сіньхуа", на даний момент у лікарні доставлено 50 постраждалих, проте поранені продовжують надходити. Агентство не виключає, що загальна кількість потерпілих може скласти сотні людей. Відомостей про загиблих немає.

Читайте такожУ Китаї внаслідок вибуху на шахті загинули десять людей, п'ятеро дістали поранення

Відео дня

У повідомленні уточнюється, що причиною вибуху могла стати детонація контейнерів з вибуховими речовинами і цистерн з пальним у вантажному терміналі міського порту. При цьому офіційної інформації на цей рахунок поки немає.

На викладених в інтернет відеозаписах видно, що вибух супроводжувався яскравим спалахом, а вогняний стовп зметнувся на десятки метрів. З'явилися і фотографії закривавлених людей в розірваному одязі, виходять з портового району.

За даними китайського телеканалу CCTV, в результаті вибуху в довколишніх будинках вибило вікна та двері. Кілька висотних будинків знеструмлені. Телеканал стверджує, що на місці вибуху стався витік газу, але підтвердження поки не надходило.