REUTERS

Про це заявив голова перевізника Шейх Ахмед бін Саїд аль-Мактум в опублікованому перевізником зверненні, передає українська редакція "Німецької хвилі". За його словами, розслідування причин інциденту триває, 14 осіб госпіталізовано з травмами легкої та середньої тяжкості. Обставин загибелі рятувальника він не уточнив.

Читайте такожВ аеропорту Дубая під час посадки загорівся літак (фото, відео)

Під час приземлення, за повідомленнями очевидців, літак сідав надто швидко і врізався у кінець злітної смуги, на відео у соцмережах видно, як від борту відпадає правий двигун. Літак загорівся, проте всіх пасажирів та команду вдалося врятувати. "Евакуація велася професійно. Екіпаж залишив кабіну останнім", додав аль-Мактум. На час прибуття рятувальної команди дах літака повністю обвалився.

Відео дня

Німецький фахівець з авіабезпеки Гайнріх Гроссбонгхарт відзначив, що навряд чи у літака під час рейсу виникли технічні проблеми - тоді б, вказав він, аеропорт би приготувався до аварійного прийняття. На його думку, пілот намагався зробити повторне коло для посадки, проте не зумів завершити маневр.