Рамзан Кадиров виграв авто

Ключі від автомобіля, зібраного в Аргуні на місцевому заводі "Чеченавто", йому вручили за те, що він раніше за всіх прокоментував і «лайкнув» фотографію голови Шалінського району в соцмережі, повідомляє Газета.ру.

У рамках конкурсу, який проводив голова Шалінського району Чечні Турпал-Алі Ібрагімов, потрібно було першим поставити «лайк» під фотографією на офіційному акаунті чиновника в соцмережі Instagram. У підсумку переможцем виявився саме Рамзан Кадиров.

На тему: Кадиров подарував росіянину Депардьє п’ятикімнатну квартиру

Відео дня

Але майже відразу після отримання розкішного подарунка Кадиров прийняв рішення передати автомобіль недавно побудованому дитячому садку в станиці Ассиновська, пояснивши свій вчинок віддаленістю станиці від Грозного.

«Напередодні ввечері я отримав її від свого брата Турпал-Алі Ібрагімова. Машина мені сподобалася. Але зрозумів, що завідувач дитсадком Жанні вона дуже необхідна, адже Ассиновська розташована далеко від Гоозного, а без машини завідувач довелося витрачати багато часу на поїздки», - написав Кадиров у своєму акаунті в Instagram (в цитаті відтворено орфографію та пунктуацію російського оригіналу).