<img alt="Палаци Ротенбергів багато в чому подібні на " Межигір'я"="" Януковича="" navalny.com"="" height="413" data-cke-saved-src="https://images.unian.net/photos/2014_07/1404819661-4265-dvortsyi-rottenbergov.jpg" src="https://images.unian.net/photos/2014_07/1404819661-4265-dvortsyi-rottenbergov.jpg" title="Палаци Ротенбергів багато в чому подібні на " width="620">

"Аркадій і Борис Ротенберги закінчили фізкультурний інститут. Вони нічого не створили, вони нічого не придумали нового. Вони не дали нам айфонів, соцмереж або успішних інвестпроектів. Вони - друзі Володимира Путіна, і коли він прийшов до влади, стали посередниками з продажу труб "Газпрому". На цьому заробили перші мільярди. Зараз брати Ротенберги - "королі держзамовлення". Вони дивним чином перемагають у всіх найбільш ласих тендерах держави і заробляють на бюджетних грошах, що виділяються на будівництво доріг, мостів, метро тощо. Ми не знаємо, скільки кімнат, спалень і шубосховищ у цих... е... будинках, але виглядає вражаюче", - зазначив Навальний.

Ротенберги заробили своъ статки на держзамовленнях для

Фото палаців братів Ротенбергів опозиційний політик подав у порівнянні зі скромними будинками декількох найбагатших людей планети: інвестбанкіра Уорена Баффета, засновника компанії Apple Стіва Джобса, а також винахідника соцмережі Facebook Марка Цукерберга.

За виглядом будинку Баффета не скажеш, що в ньому живе мультимільярдер / navalny.com

"Зрозумійте мене правильно, я не проти багатих людей, палаців, фонтанів, кипарисів як таких. Я за кипариси і фонтани. Просто я хотів би, щоб кипариси і фонтани отримували ті, хто багато працює, заробляє на себе і приносить суспільне благо. А весь "бізнес" братів Ротенбергів побудований на ось цьому жесті", - написав Навальний і виклав відео, на якому Путін гладить чоловіка по голові.

Відео дня