Ізраїль приєднався до обговорення української формули миру / t.me/ermaka2022

Ізраїль вперше взяв участь в обговоренні української формули миру. Дискусія відбулася на зустрічі радників із питань національної безпеки і зовнішньої політики країн 14 січня у Давосі (Швейцарія).

"Ізраїль вперше взяв участь в обговоренні "формули миру" Зеленського, яке відбулося на початку тижня. На четвертій зустрічі радників із національної безпеки у швейцарському Давосі Ізраїль представляв заступник голови Ради національної безпеки", – повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський у своєму Telegram-каналі.

Формула миру - останні новини

В Давосі відбулась четверта зустріч радників з нацбезпеки щодо української Формули миру. Участь взяли представники 81 країни та міжнародна організація, що на 15 більше, ніж під час минулої зустрічі.

Відео дня

На четвертій зустрічі радників у Давосі було обговорено п'ять наступних пунктів Формули:

  • виведення російських військ;
  • відновлення справедливості;
  • екологічна безпека;
  • недопущення ескалації та повторення війни;
  • підтвердження закінчення війни.

28 жовтня 2023 року на Мальті пройшов дводенний саміт про мирне врегулювання війни в Україні. У зустрічі радників з питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики щодо ключових принципів миру в Україні та світі взяли участь представники 66 країн та міжнародних організацій. У попередній зустрічі було 42 делегації.

Вас також можуть зацікавити новини: