Подоляк прокоментував паніку Шахназарова в ефірі росТБ й заявив, що насправді пропагандист давно мертвий / УНІАН

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував "крики" про можливу капітуляцію РФ у війні з Україною, які стали лунати в ефірах головних російських пропагандистів. Раніше путінський "рупор" Володимир Соловйов вже став переходити у своїх ефірах на українську мову

Зокрема, український політик пояснив істерику російського режисера Карена Шахназарова, який в ефірі свого колеги "по пропаганді" Соловйова відзначився тривожними настроями. Як заявив Подоляк в рамках національного марафону, такі люди, як Шахназаров та Соловйов не володіють достатнім рівнем компетентності, щоб робити правильні прогнози з приводу війни в Україні.

"У Росії немає дискусії. Там є монополія на інформацію, а відповідно, коли суспільство живе без дискусії, там немає людей, які здатні щось зрозуміти в процесах, що відбуваються. Тому той же Шахназаров, і тим більше Соловйов, вони не розуміють, що відбувається, і як все розвивається. Тому це їхнє внутрішнє відчуття страху і відповідальності, що насуваються", - зазначив він. 

Подоляк додав, що Шахназаров, як режисер, давно вже мертвий. Це ж стосується Михалкова та інших кремлівських "рупорів" у сфері культури. Радник глави ОП пообіцяв, що програш РФ стане абсолютною несподіванкою для Путіна та його оточення. 

"Росія програє цю війну в суцільному стані несподіванки. Тут питання інше, немає ніякого режисера Шахназаров - він помер вже давно, як і режисер Міхалков помер давно. "Кур'єр", напевно, єдиний фільм Шахназарова, який є сенс пам'ятати", - сказав він. 

На "істерики" російських пропагандистів не варто звертати увагу, вони просто бояться за свої сідничні місця, вважає Подоляк. 

"Це люди з людиноненависницьким внутрішнім світом. Вони зараз заради порятунку власних сідничних місць готові, щоб Україну спопелили вздовж й впоперек в прямому сенсі цього слова. Вони трансформують свої страхи в публічні спроби обережно сказати: "давайте застосуємо все, що є зараз в Росії, тому що інакше нас будуть судити". Ось це справжня причина того, чому вони починають прозрівати", - заявив український політик.

Заява Шахназарова в ефірі росТБ

Нагадаємо, що 1 березня в ефірі шоу пропагандиста Володимира Соловйова російський режисер Карен Шахназаров "дав задню" в риториці про могутність армії РФ у війні з Україною і припустив, що російські військові можуть не виграти на полі бою з ЗСУ.

У відповідь його несподівано підтримав "маестро" передачі Соловйов, прив'язавши до цієї теми активну військову допомогу Заходу Україні. Разом пропагандисти зійшлися на думці, що до техніки НАТО треба ставитися серйозно, і що для окупантів на фронті - це не дрібниці. 

Раніше Шахназаров також зганьбився в російському ефірі, заявивши, що українці - єдина та сильна нація.

Вас також можуть зацікавити новини: