Режим Володимира Путіна впаде через кілька років, спрогнозував політолог / фото REUTERS

Кінець режиму президента Росії Володимира Путіна можливий через три-чотири роки.

У путінського режиму є певний запас міцності, розповів російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Журналіст запитав у експерта, скільки ще Україні чекати на кінець цього режиму, і той відповів: "Три-чотири роки".

Відео дня

"Тобто, коли американці говорять, що ніякої революції не буде найближчим часом, вони абсолютно праві, тому що у російської людини немає свідомості громадянина, немає свідомості платника податків, ...російський народ роз'єднаний, він не здатний ні до яких колективних дій...", - заявив політолог.

Провали російської армії в Україні і ситуація в бункері Володимира Путіна - це варто знати

Армія України наприкінці літа почала активно витісняти окупантів з нашої території. Спочатку була звільнена майже вся Харківська область. У листопаді супротивники відступили з правобережжя Херсонської області на лівобережжя, і вже 11 числа до Херсона зайшли захисники України.

Політолог і публіцист Андрій Піонтковський повідомив, що після відступу росіян з Херсона, в бункері Володимира Путіна не залишилося людини, яка б вірила в можливість перемоги РФ у війні з Україною.

Російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей стверджував, що репутація глави РФ як везучого "пацана" розсипалася.

Полковник запасу Збройних сил України Олег Жданов вважає, що в оточенні Путіна є дві людини, яких йому варто побоюватися, - власник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин та очільник Чечні Рамзан Кадиров.

Вас також можуть зацікавити новини: