Фіцо все ще перебуває в лікарні / фото Сироткіна Анастасія

Правоохоронці не виключають, що чоловік, який скоїв напад на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, мав спільників.

Про це заявив міністр внутрішніх справ країни Матуш Шутай, пише Denník. За його словами, поліція працює над цією версією, оскільки його історію повідомлень у соціальній мережі Facebook було видалено через дві години після замаху.

"Але видалив її не він сам і, мабуть, не його дружина. Є версія, що злочинець належав до певної групи людей, які, можливо, вербували і підтримували один одного для скоєння цього злочину", - сказав глава МВС.

Відео дня

Міністр оборони Роберт Калиняк не виключає, що злочинець обговорював убивство з кимось зі свого оточення. Він вважає версію, що той діяв не один, більш реалістичною.

Замах на Фіцо: що відомо

Як повідомляв УНІАН, 15 травня невідомий стріляв у прем'єра Словаччини, коли той перебував на виїзному засіданні уряду. За останніми даними, його стан стабілізували, але небезпека не минула.

В умисному вбивстві на стадії замаху звинувачують 71-річного письменника, активіста ліберальної партії "Прогресивна Словаччина" Юрая Цинтулу. Його заарештували.

Раніше в МВС говорили, що працюють над однією версією нападу - політично мотивований акт. Вони вважали, що чоловік діяв один.

Вас також можуть зацікавити новини: