Старша сестра жінки все життя намагалася знайти батька / фото ua.depositphotos.com

В Британії жінка випадково знайшла свою зведену сестру по батькові завдяки посту в Facebook. Виявилося, вона роками жила за 15 хвилин їзди від своєї родички.

Зараз сестри почали спілкуватися і дуже раді, що знайшли один одного через 67 років розлуки, повідомляє MEN Media.

У Сідлі, передмісті Солфорда, 67-річна Джин Берроу випадково побачила в Facebook дивний допис. Жінка побачила своє дитяче фото, на якому вона позує поруч з батьком. В описі до публікації було зазначено, що мешканка сусіднього населеного пункту шукає свого тата. Берроу сторопіла.

Відео дня

Вона зважилася і подзвонила 77-річній Джоан Костянтин, яка була автором того допису. Берроу була в шоці, коли зрозуміла, що Костянтин є її сестрою.

Батько Берроу до життя з її матір'ю перебував у шлюбі з іншою жінкою, про це вона дізналася ще в 19 років. Він цього не приховував і зізнався, що від першої дружини у нього також є дочка, але чоловік її ніколи не бачив. Берроу намагалася більше дізнатися про сестру, але її тато мало розповідав про цю історію і йому було боляче згадувати минуле. Перша дружина не дозволяла йому бачитися з дитиною.

"Протягом багатьох років я думала про неї, і це не завжди були хороші думки. Я питала себе, чому вона не намагалася нас знайти", - зізналася Берроу.

Старша сестра жінки все життя намагалася знайти батька і навіть не підозрювала, що у неї може бути зведена родичка. Вона вважала себе єдиною дитиною тата.

Читайте такожВ Італії на дні озера виявили селище (фото)Одного разу Костянтин отримала шанс поговорити з батьком, але забоялася. Тоді їй було 15 років і вона їхала в автобусі, за кермом якого сидів її тато. До неї підійшла жінка, друга дружина її батька, і з посмішкою сказала:

"Цей водій автобуса - твій батько, ти хочеш піти й зустрітися з ним?".

Але тоді Костянтин запанікувала і просто вийшла з автобуса, вона боялася, що її мати буде лаятися. 

Через багато років жінка нарешті зважилася знайти батька, це сталося вже після смерті її матері. І тоді вона розмістила в Facebook допис з єдиним фото свого тата, яке у неї було.

Саме цей пост і побачила Берроу. Коли жінки зв'язалися, вони дізналися, що у них однакове дівоче прізвище. Зіставивши всі факти, вони нарешті зрозуміли, що є зведеними сестрами. 

Читайте такожМедуза-вбивця вжалила королеву краси прямо в сідницю: "Шкіра почала танути" (фото)Вони спілкувалися телефоном протягом 6 місяців. Після цього їм нарешті вдалося зустрітися. Жінки щасливі й зізнаються, що їм дуже пощастило знайти один одного через настільки багато років. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії та це не Кейт Міддлтон.

Вас також можуть зацікавити новини: