Ярославський Аеропорт 280810Харків. 11 липня. УНІАН. Президент ФК «Металіст» Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ спростував слова агента Дениса ОЛІЙНИКА Андрія ГОЛОВАША про те, що півзахисникові харківського клубу нібито пред’явлено ультиматум у питанні подальшої футбольної кар’єри.

Як пише газета gazeta.ua, «агент ОЛІЙНИКА Андрій ГОЛОВАШ сказав, що Ви пред`явили гравцеві ультиматум: або до «Дніпра», або будеш знищений як футболіст. І що для Вас головне гроші, а не побудова команди».

Відео дня

На це запитання О.ЯРОСЛАВСЬКИЙ відповів: «Це смішно. Хто такий ГОЛОВАШ? Людина, якої в Україні ніхто ніколи не бачив. Я з ним один раз говорив, так це мені нагадало печерні роки. Він сидить собі за кордоном, чи то в Голландії, чи то в Португалії, і міркує про український футбол, про Харків, уболівальників. Приїхав би сюди і тут працював. Я, скажімо, з Харкова практично не виїжджаю. Про що це говорить? Про команду я думаю або про гроші?»

«Футбол, - додав О.ЯРОСЛАВСЬКИЙ - це не заробіток. Ті 35-40 мільйонів, які я інвестую в клуб, не повернуться ніколи. Окрім радості на душі від позитивних результатів та усмішок уболівальників. Те, що заплатять за ОЛІЙНИКА, навіть на зарплату футболістам не вистачить. Щоб бути об`єктивним, потрібно знаходитися поряд. Тоді можна давати правильну оцінку тому, що відбувається».

Незважаючи на заяву головного тренера «Металіста» Мирона МАРКЕВИЧА про те, що півзахисник клубу Денис ОЛІЙНИК уже в «Дніпрі», пише «Газета», президент харківського клубу «не поспішає ставити крапку в питанні про цей перехід, як і не збирається «консервувати» футболістів у своєму клубі».

«Раз Мирон Богданович сказав, це означає, що питання вирішене. Але я людина забобонна, тому б так не говорив. Поки гроші не будуть на рахунку, вважати операцію завершеною я не можу, - зазначив О.ЯРОСЛАВСЬКИЙ і додав, що у цій справі «жодних проблем немає», а є лише «звичайна технічна робота».

Журналіст: ОЛІЙНИК себе дуже непогано показав у «Металісті»...

ЯРОСЛАВСЬКИЙ: І ЖАЖА теж. Але якщо клуб «консервуватиме» футболістів, жоден нормальний гравець сюди не піде. Футболіст має бачити перспективу, що він прийшов і може в майбутньому поміняти команду. Кров уесь час повинна оновлюватися для того, щоб організм був здоровим.

Журналіст: тобто ініціатива виходила від футболіста, а Ви не заперечували?

ЯРОСЛАВСЬКИЙ: всі футболісти хочуть грати в «Челсі», «Манчестері». Бажання Дениса я на томографі не розглядав, що він хотів, а що - ні. Йде така робота - і добре.

Фото Андрія КРАВЧЕНКА