Кубив сообщил, что уже достигнуты договоренности между правительством, президентом и руководством парламента / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Він зазначив, що є домовленості між урядом, президентом і керівництвом парламенту щодо розгляду на поточному та наступному пленарному тижні законопроектів щодо підвищення соціальних стандартів на 10 відсотків з 1 грудня 2016 року, а також про скасування податку на пенсії, спрощення реєстрації якісних закордонних ліків.

Читайте такожКабмін направив в Раду проект закону про лібералізацію ринку ліків

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, на засіданні 27 квітня уряд прийняв рішення направити до Верховної Ради законопроект про внесення змін до держбюджету України на 2016 рік, в якому передбачено збільшення соціальних стандартів з 1 грудня поточного року на 10% замість 6%, як планувалося раніше. Таким чином, соціальні стандарти в 2016 році зростуть на 6% з 1 травня і на 10% з 1 грудня, що в сумі складе 16% замість запланованих 12%.