УНИАН

Рейтинг дозволяє порівняти добробут в різних країнах по 11 аспектам, які ОЕСР виділила в якості найважливіших показників фізичних умов і якості життя, пише Новое Время з посиланням на Independent.

OECD

Серед них – безпека, доходи, здоров'я, освіта, задоволення від життя і інші важливі аспекти.

Відвідувачам сайту було запропоновано створити і поділитися своїм власним Індексом Кращого Життя з моменту його заснування у 2011 році.

Відео дня
OECD

Організація економічного співробітництва і розвитку зазначає, що будь-який користувач може створити свій власний індекс, тому результати не можуть представляти статистично точні дані. Відповіді, що оновлюються щодня, були згруповані за країнами, віком і статтю і представлені на інтерактивній карті.

Читайте такожСоціологи РФ заявили про абсолютному максимумі "індексу щастя" у росіян

Українці найбільше переживають через гроші: головною темою для тривог в Україні є дохід. Через свої доходи також переживають жителі Саудівської Аравії, Конго та Анголи.

OECD

Росіян найбільше турбує їх здоров'я, а у жителів США гостро стоїть проблема незадоволеності власним життям. Питання здоров'я також хвилюють жителів таких країн, як Китай і Канада.

OECD

Тривоги через безпеку долають жителів Гондурасу і Казахстану, а про проблеми навколишнього середовища дуже стурбовані в Словенії, Грузії і Новій Гвінеї.

OECD