Театр «Золоті ворота» розпочинають #Сезон_твоєї_сили гучно, сміливо та з міжнародним розмахом!

Вже традиційно Золоті беруть участь у міжнародному театральному фестивалі «Retroperspektywy 2020: Тіло/Пам’ять/Історія» (м. Лодзь, Польща). Зважаючи на світові реалії, цього року фестиваль проходитиме онлайн. Це дасть можливість максимальній кількості бажаючих долучитися до перегляду фестивальних вистав не виходячи з дому!

Спеціально для участі у Retroperspektywy 2020 командою театру за підтримки Українського культурного фонду було створено відео-версію вистави «Тату, ти мене любив?» (реж. Стас Жирков). Вистава вже була відзначена спеціальним призом всеукраїнського фестивалю-премії «GRA» Національної спілки театральних діячів України.

Відео-версія передасть всі нюанси живої театральної постановки та дозволить по новому подивитися на багатьом знайому виставу.

Переглянути відео-версію безкоштовно разом із глядачами з усього світу можна буде 22 серпня 2020 року о 20:00 за посиланням: https://zoloti-vorota.kiev.ua/news/tatu-online/

Може в цьому і є надприродня сила театру – скорочувати відстані та продовжувати рух, не зважаючи на всі перепони та завади?

До зустрічі в онлайні)

Вмикай тільки краще!

Вмикай тільки якісне!

Вмикай тільки Золоті!

#Сезон_твоєї_сили

Коментар від директорки-художньої керівниці театру «Золоті ворота» Ксенії Ромашенко:

Не дивлячись на те, що цього року більшість міжнародних подій відмінилися через пандемію, наш театр стає ближчим продовжуючи свій шлях. Одним із способів підтримання нашої міжнародної комунікації стане участь вистави «Тату, ти мене любив?» у фестивалі «Retroperspektywy 2020» у співпраці з білоруською продюсеркою Мариною Дашук. Спеціально для фестивалю режисер Стас Жирков створив відео-версію вистави і ми щиро радіємо, що усі бажаючі зможуть переглянути її онлайн. Такий формат дає нам змогу не втрачати зв’язок, залишатися в контакті зі світом та глядачами та продовжувати діалог з нашими колегами. Запрошую всіх переглянути виставу разом з нами».

Контакти театру: https://www.facebook.com/theatre.zv та https://zoloti-vorota.kiev.ua/