Торгова марка «Десант» разом із газетою Міністерства оборони України «Народна армія» провели конкурс на найкумеднішу байку з військового життя. Про це УНІАН повідомила прес-служба компанії “Оболонь”, виробника пива ТМ “Десант”.

Протягом місяця у редакцію газети надійшло чимало гумористичних історій з життя військових. Їх присилали як призовники, курсанти, так і ветерани військової служби, майстри пера, професійні журналісти та письменники. Кращі розповіді друкувались на сторінках газети „Народна армія”. Найбільше розсмішили організаторів конкурсу історії з армійського життя підполковника Валерія Таракулова. Саме до його частини в останні дні зими прибули журналісти редакції та представники ТМ „Десант”.

Побувавши у 80-му окремому аеромобільному полку у м.Львові, гості дізналися, що ця військова частина є кращою у складі Сухопутних військ ЗС України за такими критеріями оцінки, як бойова готовність, стан військової дисципліни, озброєння та бойової техніки. Після знайомства з частиною та вручення подарунків представники ТМ «Десант» та журналісти вирушили на Яворівський полігон, де особовий склад одного з батальйонів проводив стрільби з озброєння БТР-80 та стрілецької зброї. Гості отримали змогу нарівні з військовими повправлятися у влучності та витривалості, а також пересвідчилися у тому, що українська армія попри все залишається дієздатною та сильною.

Відео дня

ТМ «Десант» шукала найкращі військові байки

ТМ «Десант» шукала найкращі військові байки

ТМ «Десант» шукала найкращі військові байки

“ТМ «Десант» не вперше співпрацює з газетою «Народна армія», проводячи конкурси для військових. Ми намагаємось відродити традиції шефства провідних вітчизняних виробників над армією і підтримати українських військовиків у їхній непростій, але почесній службі. Це сильні та мужні чоловіки, і як виявилось, з відмінним почуттям гумору. Саме для таких людей ми і створили пиво «Десант», - прокоментував начальник відділу маркетингу ринку пива ЗАТ «Оболонь» Олексій БЕЗУГЛИЙ.

Довідка УНІАН. ЗАТ «Оболонь» – провідний національний виробник пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної води.  До складу корпорації входять головний завод у Києві та 9 підприємств у регіонах України.

Основні бренди: «Оболонь», Magnat, hike premium, Zibert, «Десант», «Живчик», «Прозора».

Компанія «Оболонь» – найбільший експортер пива з України. За підсумками 2009 року частка компанії в експорті склала 80%. Продукція компанії експортується у 33 країни світу.