Пол МакКартні залишився дуже задоволений київською погодою і тим, що злива з грозою не розігнала глядачів з Майдану. Погода, на думку бітла, була дуже вдалою: гроза додала шоу більше драматизму. 

«Ми приїхали до Києва, щоб разом зі всіма українцями провести цей великий вечір. Ми зробили все, що могли, і нас надзвичайно надихнуло це. Коли зверху гримить грім, спалахують блискавки і поливає дощ – з цим людина нічого не може поробити. Погода була в руках вищих сил, але я відчував, що вона зміниться на краще. І як тільки ми вийшли на сцену, дощ став слабшати, парасольки закриватися, і разом зі всіма глядачами ми зробили велике шоу. Хоча гроза зробила його ще драматичнішим», – заявив Пол МакКартні після Independence Concert в своєму коментарі, переданому УНІАН.

«Можна отримати колосальний зворотний зв`язок з будь-якою аудиторією, але коли йдеться про пострадянські країни, ти розумієш, що ніколи нічого подібного у них не було, у них не виступали ані The Beatles, ані будь-хто з нашої групи. Тут для багатьох людей музика The Beatles означала свободу тоді, коли їм не дозволялося її слухати, коли за це навіть карали і у кожного могли бути через це проблеми. Тому вона має тут набагато більше значення. Після оголошення «гласності» музика тих років стала тут символом особистого розкріпачення і свободи», – похвалився МакКартні.

Відео дня

На думку організатора концерту Віктора Пінчука, «найголовнішим було те, що народ України сьогодні зміг почути ці великі пісні на своїй землі. Сьогодні вся країна говорила на одній мові – мові миру, любові і свободи. Сьогодні ми всі були разом».

Independence Concert пройшов на  Майдані Незалежності. Концерт також передавався «живцем» на площі найбільших міст: Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Львова, Севастополя, Донецька і Чернівців.

Пол і його група зіграли 33 композиції, серед яких були такі хіти як Wings, як ‘Jet`, ‘My Love` and ‘Band On The Run` і такі сольні речі, як ‘Flaming Pie` і найбільш часто виконуваний хіт ‘Dance Tonight`.

На прохання українських фанів прозвучала також спеціальна версія хіта Wings ‘Mrs. Vanderbilt`, та знаменита ‘Back In The USSR`.

Вже після того, як публіка вирішила, що шоу закінчилося, Пол повернувся на сцену з українським прапором для того, щоб закінчити свій вечір емоційним виконанням ‘Yesterday` і фатальною інтерпретацією ‘Sgt. Pepper`s`.