15-річна українка Кароліна Толкачова стала переможницею найпрестижнішого модельного конкурсу в світі - Elite Model Look 2010.

Про це повідомили в київському модельному агентстві Direct Model Management, в якому працює Толкачова.

Це третя перемога українки за всю історію конкурсу та перша за останні 11 років.

Відео дня

Фінал двадцять сьомого міжнародного конкурсу моделей Elite Model Look відбувся 10 жовтня у Шанхаї. Понад сімдесять моделей з усієї планети боролися за право бути визнаною найкращою новою моделлю і за майбутню кар`єру з найбільшим і найвідомішим у світі модельним агентством Elite.

Протягом усього року скаути Elite відбирали претенденток, які представили свої країни на конкурсі. Одноголосним рішенням компетентного журі найкращою новою моделлю була визнана 15-річна українка Кароліна Толкачова, модель Київського агентства Direct Model Management.

Кароліна Толкачова - 15-річна школярка з Києва, почала працювати моделлю в агентстві Direct Model Management в минулому році. За цей невеликий відрізок часу встигла знятися в декількох fashion stories журналу Pink, у зйомці колекції Frankie Morello в Officiel, а також отримати друге місце у національному фіналі конкурсу моделей Ford`s Supermodel Of The World (Ukraine).

Оскільки цього року Український національний фінал конкурсу Elite Model Look не проводився, агентство відібрало Кароліну представляти Україну на міжнародному фіналі в результаті численних кастингів, які Elite проводив по всій країні.

Нагадаємо, що в лютому 2010 року модель із Дніпропетровська Ксенія Ламбер увійшла до п`ятірки фіналісток 17-го міжнародного конкурсу Топ-модель світу і отримала титул Міс Фотогенічність.

Корреспондент