Перша фотографія яйця набрала вже майже 51 мільйон лайків / instagram.com/world_record_egg/

Адміністратор Instаgram-аккаунта з мемами @tiddyfuccthelasagna передбачив появу мема про яйце за два місяці до рекорду в Instаgram. Ще в жовтні він опублікував картинку з яйцем і назвав це "мемом з майбутнього".

На це звернули увагу користувачі Reddit, передає memepedia.ru.

21 жовтня 2018 року в акаунті @tiddyfuccthelasagna з'явилася схожа фотографія яйця з написом EGG. В описі допису адміністратор написав: "Це мем з майбутнього, зараз ви його не зрозумієте".

Відео дня
скріншот memepedia.ru

При цьому у дописі немає відміток про те, що він був відредагований. Думки про це розділилися: одні вважають, що це просто збіг, інші говорять про містику і подорожі у часі. Треті вважають, що адмін @tiddyfuccthelasagna може бути одним з авторів @world_record_egg, який заздалегідь знав, що ця ідея вистрілить.

Читайте такожНайпопулярніше яйце Instgram продовжує тріскатися і набирати мільйони лайків

Досі невідомо, хто стоїть за публікацією фотографії звичайного курячого яйця, яке вже набрало майже 51 мільйон лайків і встановило рекорд Instаgram. Відомий тільки автор знімка. Це російський фотограф, який робив знімки для фотобанків і ніяк не очікував подібної реакції.

Як повідомляв УНІАН, фото звичайного курячого яйця побило рекорд за кількістю лайків в Instagram, обігнавши фото дочки Кайлі Дженнер Стормі, яке стало рекордсменом, набравши 18 мільйонів лайків.