Хлопчик поїхав зі свого рідного міста Сімпсонвіль в Чарлстон / фото: Flickr

У США 11-річний хлопчик проїхав за кермом понад 320 кілометрів через американський штат Південна Кароліна, щоб зустрітися з незнайомцем, з яким він познайомився через додаток Snapchat.

Про це повідомляє CNN з посиланням на поліцію міста Чарльстон, передає «ТСН».

Читайте такожУ США молодята зареєстрували шлюб в туалеті суду (відео)

Відео дня

Після трьох годин їзди хлопчик попросив допомоги у поліцейського. Дитина розповіла офіцерові, що взяла машину свого брата, щоб поїхати з рідного міста Сімпсонвіль в Чарлстон, де хотіла жити з "невідомим чоловіком, якого зустріла у Snapchat".

Але коли хлопчик втратив GPS-сигнал на планшеті батька, він не зміг відновити адресу цієї людини. Дитина змогла назвати поліцейському своє ім'я, ім'я отця і свій мобільний телефон. Пізніше хлопчик з'єднався зі своєю сім'єю.

Поліція почала розслідування відносно невідомого чоловіка, до якого їхав хлопчик. Нагадаємо, повідомлення в Snapchat видаляються після їх прочитання.

"Я хотів би, щоб сьогодні ввечері, прямо зараз, всі, хто це дивиться, хто є батьком дитини, особливо 11-річного, сісти з вашою 11-річною дитиною, просто зараз, в цей момент, і поговорити про те, що робити в соціальних мережах, про небезпеку, про переваги і речі, про які ми, як батьки, повинні говорити кожен день", - заявив в ефірі телеканалу керівник поліції Чарлстона Лютер Рейнольдс.

Як повідомляв УНІАН, засновник однієї з найбільших в США програм для "лікування від гомосексуалізму" зізнався, що є геєм.